"Krzycz kiedy milczą Anioły "
Maciej Goranin
Myślę nad myślami pięknymi chwilami,cudownymi dniami,które się rozmyły i w pamięci ukryły. Nigdy ich nie odnajdę,nigdy też nie znajdę. Co było minęło i w morzu czeluści zniknęło. Chociaż są w życiu dni kiedy mrok śpii i twarzy nie zalewają łzy,świat nie wydaje się aż taki zły. Miewają lepsze życia dni !!!
~Maciej Goranin~
Maciej Goranin
Wiersz
·
15 marca 2020
To pamięć wtórna, ale dobrze, jest nadzieja na lepsze jutro. Dziękuję. :-))