zaraz

gothar333

 produkcja

słowo słowa więcej słów

 

 postprodukcja

myśl myśli i jeszcze więcej słów

 

 cyrkulacja

wdech wydech wdech

 

 masturbacja

słowo daję

 

 orgazm

@ % ! ?

zero jeden zero zero zero jeden

 

 zaspokojenie

nienasycenie

 

 ukoronowanie

19 twarzy strachu

 

 pustka

ewentualnie panika

 

gothar333
gothar333
Wiersz · 16 marca 2020
anonim
  • marzena
    Najważniejsze to kochać siebie ;-) przyjdzie czas, na uzupełnienie pustki. Powodzenia;-)

    · Zgłoś · 4 lata
  • gothar333
    co ????????????????????????????
    nie ,to kompletnie inna historia !!!!!!!!

    · Zgłoś · 4 lata
  • marzena
    Bo piszesz skrótami to sobie ułożyłam, a niby jaka historia? ;-))))

    · Zgłoś · 4 lata