Słowa i żywioły

Konrad Koper

Rydwan prowadzą słowa,

w którym są i  inne żywioły.

 

Pojazd leci nad cudowną krainą.

 Cieni i luster…

- Wiele się w niej dzieje.

 

 Jestem kronikarzem.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 16 marca 2020
anonim