notatki

slavic player

rzeki i wzniesienia to notatki

do szerszego świata zimą syberyjskim

szlakiem do centrum handlowego

 

na środku ulicy innej strefy palma

która widocznie komuś odbiła drzwiami

do konstruktywnego spędzania wieczności

w ramach projektowanej egzotyki

przez podróżnika na spacerze

slavic player
slavic player
Wiersz · 17 marca 2020
anonim