Obudziłam się wczesnym rankiem
chyba koło czwartej
chciałam się kochać
jestem takim słodkim marazmem
wątpliwością wczorajszego istnienia
przechylam lekko głowę
patrzę jak ciężar emocji spływa
po twoich plecach
drżysz, niepewny
Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie sobie się przyglądać,
lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku. ...
wiesz, zdezynfekowałam
wszystkie wspomnienia
nawet dzień dzisiejszy
wypiłam radirex
nie pójdę do nieba brudna
Wiesz... gdy się jest bardzo smutnym, lubi się zachody słońca...
maksymalnie rozluźniona
kradnę sekundy poranka
nie pójdę do pracy
jak się zarażę umrę
jestem online