Limeryk

Konrad Koper

Pewna małpa z Warszawy,

podczas zabawy

kręciła niejednego wała :

przedrzeźniała, małpowała…

Ja jej wzbraniam – a wy ?

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 19 marca 2020
anonim