Lampka - erotyk

Konrad Koper

Włożyli wtyczkę do gniazdka,

zapalając miłosną lampę.

(Czerwona jest zasłona.)

 

Smukły cień pada na ścianę…

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 23 marca 2020
anonim
  • marzena
    Dobrze, gdy znajdą wspólne połączenie E=mc2
    na ścianie widzę już dwa cienie...CnH2n+2 :-))

    · Zgłoś · 4 lata