rozbryzgi krwi na słońcu
przeszedłem przez ikony
zostały ślady butów na drewnie
zakładam maskę na maskę
mówią że będzie dobrze
śmiech jest lekarstwem na bełkot
będzie dobrze mówią
wiem że czas to pętla
trzecie serce zabije dla nich
tanie przeszczepy zależą do dawców
a tych więcej i więcej
romantyczne cmentarze mają długie alejki
dzieci z dziećmi trzymając się za ręce
pójdą pod największy kamień
śmierć zwycięża starość
zawsze
https://www.youtube.com/watch?v=5zL36WbRuF8
mówią że będzie dobrze
śmiech jest lekarstwem na bełkot
(...)
dzieci z dziećmi trzymając się za ręce
pójdą pod największy kamień"
...się na to znaczy