koniec kropki
łza jeziora
czas spędzony na łowieniu słońca
Jakub Zoltowski
Wiersz
·
24 marca 2020
-
Mithril...gniot
-
marzenaNiektórzy nie mają pojęcia, gdzie znajduje się słońce. :-) Widocznie jego blask oślepił ich całkiem, a może to mózg z gorączki wyparował. Zdarza się, cóż...koniec kropki. Dobrze.