Jam Virus

Sebastian Bańdo

Nie wierzę w Boga
ale on czasem wierzy we mnie

 

Wolność to coś przed czym
nawet Niebo drży


Wieczne Piekło
wiecznie otwarte
jak ramiona Matki


Gdy idzie chodnikiem
czarny kot gubi rytm

Oceń ten tekst
Sebastian Bańdo
Sebastian Bańdo
Wiersz · 24 marca 2020
anonim