Literatura

Jam Virus (wiersz)

Sebastian Bańdo

Nie wierzę w Boga
ale on czasem wierzy we mnie

 

Wolność to coś przed czym
nawet Niebo drży


Wieczne Piekło
wiecznie otwarte
jak ramiona Matki


Gdy idzie chodnikiem
czarny kot gubi rytm


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 24 marca 2020, 20:54
...jeeetam
przysłano: 24 marca 2020 (historia)

Inne teksty autora

Koniec
Sebastian Bańdo
Marysia
Sebastian Bańdo
Sunrise
Sebastian Bańdo
Jak bez deszczu
Sebastian Bańdo
A propos
Sebastian Bańdo
Tymczasem w café
Sebastian Bańdo
Ślina
Sebastian Bańdo

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca