ona - nic nie mówi
noc i łzy
i cisza sama pisze
pociąg pędzi i sandały puste gonią
głowa dudni
krzyczy
ono - tupie stuka i masz klawisze
i dodaj jeszcze huk
czasem
trzeba kamień tłuc
i ściana
i cicho siedź
i super luz
i czego jeszcze chcesz