Literatura

podobno (wiersz)

Bartek Duda

podobno przyszła wiosna

nie wiem nie wychodzę nigdzie

od jesieni która podobno minęła a zimy
nie było
podobno można tak żyć nie dłużej niż jedno życie
lub dwa jeśli

ma się szczęście

podobno po tym wszystkim Kaśka Sochacka
nagra wesołą piosenkę

 

tęsknię za powietrzem

podobno jest czystsze


dobry 4 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 25 marca 2020, 11:07
Udało się. :-)
Konrad Koper 25 marca 2020, 16:36
Ciężki...
przysłano: 25 marca 2020 (historia)

Inne teksty autora

r.
Bartek Duda
kreska
Bartek Duda
polna droga
Bartek Duda

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca