podobno

Bartek Duda

podobno przyszła wiosna

nie wiem nie wychodzę nigdzie

od jesieni która podobno minęła a zimy
nie było
podobno można tak żyć nie dłużej niż jedno życie
lub dwa jeśli

ma się szczęście

podobno po tym wszystkim Kaśka Sochacka
nagra wesołą piosenkę

 

tęsknię za powietrzem

podobno jest czystsze

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 4 głosy
Bartek Duda
Bartek Duda
Wiersz · 25 marca 2020
anonim