to taka prosta rzecz
jak supeł na węźle
nie pytaj o nic proszę
zostały tylko słowa
w innym życiu spróbujemy
wszystkiego na co brakuje sił
jesteś moim snem
tatuażem pod powieką
duszą w duszę
tego czego chcesz już nie ma
bratki rosną na złudzeniach
uśmiechy błądzą zamiast
usta daleko od ust
upoję się nieobecnością
las jest odpowiedzią
Tytuł mógłbyś zmienić na ciekawszy, ten nie zachęca. :-)
Może pozwolisz zmienić zakończenie, byłabym wdzięczna.
usta daleko od ust
upoję się nieobecnością"
a może dotknę skruszę
niewidzialny mur
uśmiechy błądzą zamiast
usta daleko od ust
upoję się nieobecnością
morze skruszę
cegłę na cegle
:-) :-) :-)
i ma być morze ;-)
:-)) do miłego