hej - tu - jestem

Robert noszczyk

ładne są świnki

te różowiuchne

te ze śmiesznym kręconym ogonkiem

ja na jedną świnię poluję

co prędzej pisze niż czuje

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 26 marca 2020