Śmierć Miłości

NIESMIALY

Melancholio ponura Smutku cierpliwy
Odejdzcie z mojej zakochanej glowy
Wyskoczcie i leccie do nieba
A potem spadając w otchłań
Nie zarazajcie nikogo z nas
Bo to tylko chwila zacmienia
A nasze miesnie i tak bija
I nigdy nie przestana KOCHAĆ !
NIESMIALY
NIESMIALY
Wiersz · 18 marca 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Piotr
    Miłość - dar najwyższy, klejnot klejnotów...

    · Zgłoś · 17 lat