Dlaczego ???

Natalia

Oklepane teksty
Wykute regułki
Przecież to brednie
Nie kocham go

Już mnie więcej
Na to nie weźmie
Przecież nie jestem głupia
Nie kocham go

A potem on pocałuje
Dotknie mnie aksamitnie
I zapomnę nawet o tym
Że nie kocham go

24 I 2002,
Wałbrzych
Natalia
Natalia
Wiersz · 1 lutego 2002
anonim