teoretycznie jestem dziewicą
wciąż kocham tantrycznie
kici kici pomiziaj mnie przez ekran
sensorycznie
z deprywacją albo analitycznie
zrób mi dobrze
znasz moje położenie
geograficzne
- Miłość w swej prostej i nieśmiałej mowie/
Powie najwięcej, kiedy najmniej powie.
William Shakespeare - Sen nocy letniej
kupiłeś mnie tym Szekspirem
wiesz, czego ekran nigdy
Ci nie powie?
Czym pachnę...
zanurzona w wibracji
papilarnej, błagam
dotknij mnie
have yourself a
happy little home
Poezja, nasza kochana...,,na zawsze ponosi odpowiedzialność, za to co oswoiła"
,,Mały Książę"