zostań w domu!

marzena

teoretycznie jestem dziewicą

wciąż kocham tantrycznie

kici kici pomiziaj mnie przez ekran

sensorycznie

z deprywacją albo analitycznie

zrób mi dobrze

znasz moje położenie

geograficzne

 

- Miłość w swej prostej i nieśmiałej mowie/
Powie najwięcej, kiedy najmniej powie.


William Shakespeare - Sen nocy letniej

 

kupiłeś mnie tym Szekspirem

wiesz, czego ekran nigdy

Ci nie powie?

 

Czym pachnę...

zanurzona w wibracji 

papilarnej, błagam

dotknij mnie

have yourself a

happy little home

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
marzena
marzena
Wiersz · 29 marca 2020
anonim