poczekajmy jeszcze trochę...

Irena Świerżyńska

teraz trzeba dużo ciepła

i  dziś niosę iskierki

 

musisz - być

dalej 

żyć

 

jutro ręka w rękę

krok za krokiem

 

głowa w górę

 

zobacz  

widzisz -  słońce 

nasze

 

wstaje...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 30 marca 2020
anonim