nie odmawiam pacierza
bez ucałowania podnoszę z ziemi
gwiżdżę na psa
na polach pod luleminem koło słupska
żerują dzikie gęsi może łabędzie
to nie ma znaczenia
mam chwilową amnezję zespół albo syndrom
nie wychodzę z domu
zasłoniłam lustro
na polach pod luleminem żerują
nieme kobiety z wypalonymi oczami
gwiżdżę na psa
nie przybiega
30.03.2020