widzisz tylko czubek nosa
zobacz
pypeć rośnie
już pozbierał ości wszystkie
jutro - kość dowiozą
hucznie
w gardle siedzi
z losem
gra
kiedyś - stał słup soli
a - dziś na scenie tańczy
kozioł
osioł
i mysz szara w kącie drapie
i kto - do pary