Ja wiem ty chcesz. Być zdrowa. Wiem, że chcesz, Lecz tak nie da się. Wiem ty chcesz. Być radosna. Niby podstawowa, Jednak unikalna. Wiem ty chcesz. Być mądra. Jeśli ćwiczyć będziesz, Radę dasz. Nie wszystko zrobisz, Nie jesteś Bogiem. Z pomocą Jego, Radę dasz.