Biała magia

Konrad Koper

Z różańca bije moc,

zmagają ją słowa.

 

Uważajcie wierzący,

instrumentami magii

białej – pozytywnej są :

Internet, telewizor…

 

Lecą fale, płynie prąd.

Wciskam klawisze, albo

przełączam kanały…

 

Z ekranu patrzy Bóg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 2 kwietnia 2020
anonim
  • marzena
    Konrad napisałeś prawdę! Wiesz, że ten Bóg ...ten prawdziwy, patrzy i sam przestał wierzyć.

    · Zgłoś · 4 lata