Literatura

...koniec (wiersz)

Marzena

 

to ja

twoja nieskończona

wzór rozwiązań

 

dodaj mnie przed nawias

zero plus zero

równa się wszystko

 

ujemna przyciągam plusy biegunów

jestem jak równik

przechodzę przez oceany

północ jest ciepła

na południu lód

ziemia zgubiła tor bez słońca

bez księżyca

 

jak na początku

 

 

 

 

 

życie zaczyna się...https://youtu.be/dDblF-J6qvY

 

:-)

 

Po prostu weź mnie w ramiona i trzymaj mnie mocno
i zawsze bądź po mojej stronie, gdy nie mam racji i gdy ją mam
błagam cię

nie zmieniaj mnie
nie zmieniaj mnie
teraz gdy jestem na twoje rozkazy


dobry+ 4 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 3 kwietnia 2020, 08:43
youtu.be/PU6jOX20W1c
Konrad Koper 3 kwietnia 2020, 10:20
Kupuję. W moim stylu...
marzena
marzena 3 kwietnia 2020, 12:24
Konrad, to koniec ale każdy sam pisze zakończenie. Może być śmierć, może...ja wybieram :-) nie napiszę :-)nie tutaj, za dużo ludzi:-)
przysłano: 3 kwietnia 2020 (historia)

Inne teksty autora

może dzisiaj
marzena
M
marzena
linie papilarne
marzena
Mendoza
marzena
jaskółki c.d.
marzena
Jaskółki
marzena
– mein schatz
marzena
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca