Coś

Konrad Koper

Bóg między nicością a nieskończonością ustawił człowieka.

Ludzkiemu krzykowi nic nie sprosta. - Znaczy to  już coś.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 3 kwietnia 2020
anonim