front atmosferyczny

Jacek JacoM Michalski

zabijanie przyjdzie znowu

podobno nie da się wejść

do tej samej rzeki

 

wszechwiedzący kretyni  

rzucą gromy w przechodniów

a potem podpalą drzewa

uciekając przed sznurem

 

można było być bardziej

zanim powietrze oszalało

dopiero deszcz nas ocali

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 4 kwietnia 2020
anonim
Usunięto 1 komentarz