kop

Jacek JacoM Michalski

szkło we mnie drży

jakbym miał delirium

ostatnio piłem z dinozaurami

heroina nie krąży w żyłach od prehistorii

 

jestem na głodzie

umrę od tego

może jutro może za bilion lat

sekundy kapią z kranu

zlew oddaje echo wprost

jakby chciał rozbić słońce

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 5 kwietnia 2020
anonim
Usunięto 1 komentarz