z drzewa poznania

Yaro

zjadała ogryzki jabłek
spijała sok z ust węża

 

z pestek wyciska arszenik
by wcisnąć ci do ust

 

jutro

będzie gorzej
niż zwykle

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 5 kwietnia 2020
anonim