kochanek

Jakub Zoltowski

zazdrości, widzisz we mnie odwrócone niebo
czas tytanów, dociekanie, bez-nas, nienawiść
 

uśmiechnij się czasem

zazdrosny

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 6 kwietnia 2020
anonim