nikt nikomu nic

Jacek JacoM Michalski

nowy stary ekshibicjonizm

poeta się obnaża albo pozuje

cierpi za miliony

rodzi publicznie twardy stolec

 

wada aorty zabiła Bursę

jedna aorta jak miliony innych

a Dylan Thomas pije z Bukowskim

panie proszą panie

 

można odwrócić się plecami

one są zawsze wolne

nieupozowane

wśród miliona gołych dup

nikt nie zauważy braku jednej

 

------------------------------------------------

 

słowa mówią same za siebie

tylko poeci o tym nie wiedzą

a dmuchana lala

zostawia w sobie powietrze

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 8 kwietnia 2020
anonim
Usunięto 3 komentarze