kreatywne pawilony

slavic player

wymówione przez los pawilony

dawno bez żywego mohera

już nawet nie do remontu 

tylko na ruiny odnalezionych w sobie świątyń

wynik nuklearnego starcia bogów

 

to drugoplanowe role osiedla

docenione przez jury złożone z odpłynięć 

żeglujących pod wiatry

pośpiesznych przekonań 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
slavic player
slavic player
Wiersz · 10 kwietnia 2020
anonim