wymówione przez los pawilony
dawno bez żywego mohera
już nawet nie do remontu
tylko na ruiny odnalezionych w sobie świątyń
wynik nuklearnego starcia bogów
to drugoplanowe role osiedla
docenione przez jury złożone z odpłynięć
żeglujących pod wiatry
pośpiesznych przekonań