Jazda

Konrad Koper

Jadąc przez życie, przestrzegaj znaków :

zakaz jazdy, droga jednokierunkowa, ograniczona prędkość…

 

Może wręczyć ci mandat niebieski stróż, karę zapłacisz.

Niektórzy piraci trafią do aresztu.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 kwietnia 2020
anonim
  • marzena
    Jest przekaz.
    Dobrze, że ja nie mam prawa jazdy.

    · Zgłoś · 4 lata temu