"Śpiewaj! ze mną - mądra dziewczynko czy chłopcze"

Gudmundur

Zamiast uczyć się łąki oprogramowania 
ujrzyj jej piękno -- poczuj tlen motyli
ich wachlarze spowodują szczęścia jęki
weź ryzę papieru i ołówek do pisania
 
Ruchami dłoni wydziergaj swoje myśli
odzwierciedlą z dymem ducha twej epoki
złamanym już sercem pomimo "flashówki"
Nasze wody Fiji - spijmy dusze z puszki
 
wkradają się w dekadentyzm cyberżulerii
i recycling trwający w poetyckiej linii
 
niepotrzebnie grzebiemy w śmietnikach
resztki latających drobin w obiektach
 
Więc proszę Cię...
 
Nie patrz! -- przez mikroprocesor
 
Patrz zawsze przez swój mikroskop!?
 
 
Gudmundur
Gudmundur
Wiersz · 10 kwietnia 2020
anonim
  • Mithril
    ...jak zwykle - nictu

    · Zgłoś · 4 lata
  • Gudmundur
    Cześć Mithril-:)

    Pozdrowienia, i dziękuję!

    · Zgłoś · 4 lata
  • Konrad Koper
    Ciekawy...

    · Zgłoś · 4 lata
  • Gudmundur
    Dziękuję Konrad Koper.

    Pozdrawiam!

    · Zgłoś · 4 lata
  • Mithril
    ...a dlaczego na Wywrocie wyraźny avatar, a na innym portalu taki, jakiś mglisty?

    · Zgłoś · 4 lata
  • Gudmundur
    Mithril-:)
    Ponieważ, nie na każdym portalu można się pokazać.
    Mam nadzieję, że tutaj odnajdę swój ocean.

    Pozdro!

    · Zgłoś · 4 lata
  • Mithril
    ...Ok

    · Zgłoś · 4 lata
  • marzena
    Dobry, jest jękiem szczęścia. Bardzo dobry za uśmiech na zdjęciu.

    · Zgłoś · 4 lata
  • Gudmundur
    Witaj Marzena!
    Dziękuję i poświątecznie - co prawda - życzę wszystkiego naj naj, oraz mokrego, dyngusa!
    Pozdrawiam!

    · Zgłoś · 4 lata