Grobowa cisza Wielkiej Soboty

Ela Kwiecińska

Wokół grobu

nastała cisza

umarł Pan

więc wszystko się skończyło

 

Czego jeszcze chcesz od nas

nadziejo?

 

 

 

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 11 kwietnia 2020
anonim