*

Avlis Murer

Kłaniam się bezmyślnej ciszy nocnej 

Niepokalanej gwałtem słowa

Tylko ona pozwala mi śnić bez snu

 

Moja ziemia obiecana

 

Avlis Murer
Avlis Murer
Wiersz · 12 kwietnia 2020
anonim