ekran na muchy

Jacek JacoM Michalski

chcesz mnie pytać

nie pytaj

znasz wszystkie odpowiedzi

jak kroplą z martwego morza

która płynie po twoim udzie

w odwrotna stronę

 

w tych zachciankach jest prawda

będzie boleć słodko czy gorzko

przez wodę dla spalonych ust

ale to tylko ból

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 13 kwietnia 2020
anonim
  • Jacek JacoM Michalski
    Nie wiem, starość najczęściej bywa udręką, a mimo to trzymamy się życia jakby było wszystkim co możemy mieć. Są jeszcze chwile....może one są sensem

    · Zgłoś · 4 lata temu
Usunięto 4 komentarze