struna g

victor51

 

w antraktach powraca wytrwale
jak Bacha struna g
 
w słoiki zamyka jagody
różańca są dla tych co zawsze
 
wiedzą lepiej

niebo gwiaździste przechowuje
w pudełku z guzikami
rano mówi: zapnij płaszcz, 
zimny wiatr nadciąga
 
nie zostawia mnie
tutaj samego

 

victor51
victor51
Wiersz · 15 kwietnia 2020
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    a, ty co ? przylazłeś tu jęczeć ? i skamleć .

    · Zgłoś · 4 lata
  • marzena
    a może to punkt G?
    ,,jagody różańca" mniam dobre

    · Zgłoś · 4 lata
  • Konrad Koper
    W sumie ciekawy, można długo rozważać ...(+)

    · Zgłoś · 4 lata
  • Ir
    "jagody różańca zamyka
    w słoiki są dla tych
    co zawsze wiedzą lepiej"

    msz powinno być: którzy zawsze wiedzą lepiej.
    CO odnosi się do przedmiotów, a nie do ludzi, a mówisz i ludziach.

    · Zgłoś · 4 lata
  • victor51
    Całkiem udane seminarium.Dzięki :))

    · Zgłoś · 4 lata
  • victor51
    Pomyślałem, co nieco zmieniłem :-))

    · Zgłoś · 4 lata
Usunięto 4 komentarze