"humanizacja zwierząt równa się zezwierzęceniu ludzkości... - koniec humanizmu!"
Drodzy Ziemianie - ziemianinie!!
właśnie przechadzasz się
swoimi butami
po mojej intymności
.
.
jak po wycieraczce...
Polerujesz nimi podeszwy
z nadmiaru błota -
doprowadzasz sie do czystości
i skok na kolejną
Bo erekcja -- bez powodu
.
.
.
stała sie ginekologiem
po skrobance tekstów
-- artystów bez umiaru
***
Przez to!!
stałam sie zakładnikiem
własnych postaci penetrujących
rzeczywistość eksplorowaną
Przez ludziki będące ludźmi
albo
.
.
.
.
.
ludźmi będącymi ludzikami!?
https://www.youtube.com/watch?v=caIo1UGSDgw
Raz czarodziej, teraz pseudo - ginekolog, co będzie jutro?
Boję się pomyśleć. Ale jest zabawnie...