kjfrkfkcnfc; jncf; f ;f

gothar333

 walę w głowę 

 młotkiem analizy

 

 Boli

 

 uderzam z impetem

 aż młotek pofrunął

 

 Boli

 

 nabieram pewności

 nabieram was wszystkich

 

 

gothar333
gothar333
Wiersz · 15 kwietnia 2020
anonim
  • marzena
    Mam uwierzyć, że nie jesteś głupi?
    Ok :-)

    · Zgłoś · 4 lata
  • gothar333
    Absolutnie nie i ostrzegam,że głupota zbiera większe żniwo aniżeli jakikolwiek inny wirus.

    · Zgłoś · 4 lata
  • sebastian h
    Wiesz co-:))
    Podoba mi się ten tekst.
    Czyżby człowieczeństwo byłoby jako wirusem, którego nie ma - a istnieje!?
    Co z technologią 5g?....
    Pozdrawiam!

    · Zgłoś · 4 lata
  • gothar333
    Czyżby człowieczeństwo byłoby jako wirusem, którego nie ma - a istnieje!
    cool man ;)
    ...rzeczywistość jest fikcją literacką...

    · Zgłoś · 4 lata
  • gothar333
    ...niewykluczone...

    · Zgłoś · 4 lata
  • gothar333
    Poniekąd, aczkolwiek permanentnie o tym zapominam.

    · Zgłoś · 4 lata
Usunięto 3 komentarze