w którą stronę

Irena Świerżyńska

problem masz  -  szukaj

dziury

łaty

 

to zależy z której strony

i jak kręcisz

 

kij ma zawsze końce dwa

wybieraj

 

gładki

czy - kosmaty

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 16 kwietnia 2020
anonim
Usunięto 1 komentarz