daleko stąd

Yaro

w zamyśleniu chowamy sekretne sny
gdzieś w głębi nas zatrzymany czas

 

na sercu ciernie zepsutych chwil
znaczysz drogę krętą do prawdy

 

szukam siebie wspólnych słów
spijamy wprost z otwartych ust

 

nadejdzie dzień by spotkać się
ucałować stęsknione dłonie

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 16 kwietnia 2020
anonim