w zamyśleniu chowamy sekretne sny
gdzieś w głębi nas zatrzymany czas
na sercu ciernie zepsutych chwil
znaczysz drogę krętą do prawdy
szukam siebie wspólnych słów
spijamy wprost z otwartych ust
nadejdzie dzień by spotkać się
ucałować stęsknione dłonie