Literatura

zapłaczesz gdy stracisz (wiersz)

Marzena

 

męczący wiersz

dzień męczący

słońce za niebieskie

nie chcę Netflixa

nie chcę maila od sales

support

specialist

saldo mam saldo

śmierdzi rybą morską

nie, to lodówka

przeterminowane mięso

znajomy, chyba

wymiotuję, nie to modlitwa

 

 

 

dno studni czeka

pagody ostrzegają przed

duchami

 


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 17 kwietnia 2020, 09:41
reset mi potrzebny :-)
Konrad Koper 17 kwietnia 2020, 10:13
Nie jest zły...
victor51 17 kwietnia 2020, 17:55
"męczący wiersz dzień męczący
słońce za niebieskie
nie chcę Netflixa
nie chcę maila od sales support
specialist
saldo mam saldo
śmierdzi rybą morską
nie, to lodówka
przeterminowane mięso
znajomy, chyba
wymiotuję, nie to modlitwa"

"dno studni czeka
pagody ostrzegają przed duchami"

To naprawdę dobre
marzena
marzena 17 kwietnia 2020, 18:10
victor poprawię, przesadziłam z tą jagodzianką ale to przez Twoje jagody ;-)
marzena
marzena 17 kwietnia 2020, 18:21
a flamingi mogą zostać?
przysłano: 17 kwietnia 2020 (historia)

Inne teksty autora

może dzisiaj
marzena
M
marzena
linie papilarne
marzena
Mendoza
marzena
jaskółki c.d.
marzena
Jaskółki
marzena
– mein schatz
marzena
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca