sweet focie

marzena

zalando styleday friday

nowe wyzwanie naszej społeczności

  • trenuj zrób zdjęcie

seledynowe body z recyklingu

zasłania rozstępy czasu

spragniony koliber upija pot

pod piersiami

lotos bladoróżowy pokrywa pośladki

tysiące followersów fluidów

fack you

 

moje zwężone źrenice

słodki oddech

szklany wzrok popielniczki

nadczynne podniecenie

zasłaniam ślady

 

nie patrz tak na mnie!

 

Lajkuj!

marzena
marzena
Wiersz · 17 kwietnia 2020
anonim