Srebrna noc

Konrad Koper

Za srebrne oddalone „ światy”,

srebrny księżyc,

posrebrzaną rzekę…

kupię garść marzeń.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 17 kwietnia 2020
anonim
  • marzena
    :-) jest szansa, że te marzenia się spełnią?

    · Zgłoś · 4 lata