zeszklone oczy
przezroczyste wypływają
połykamy jaskółcze gniazda
przenikam lotem fal
przenikasz falowaniem
jeden nurt zabiera
drugi oddaje
na przeciwko słońce
spala własne promienie
szukamy labiryntu
są dwa wyjścia
ćwiczę robię pompki
szukam mięśni które
zanikły w poczuciu winy
resztki mózgu zostały na kolację
chłoniaki lubią podniecenie
ze ślimacz się zwiń w wełnę
kłębki wchodzą w usta
to drażni
migdały w gardle powiększone
ćwiczę pot zalał podłogę
mózg zwarcie
ściana goni ścianę
chinina pachnie
rzucają mięso na pożarcie
właściwie to komuna wraca, przykre...
Uwaga! Od 20.04 otwarte parki i lasy, wiecej osob moze byc w sklepach. Informacje nt. nowych zasad: https://www.gov.pl/web/koronawirus/nowa-...