i dziś wybiorę szpilki

Irena Świerżyńska

wyrzuć  -  ten -  obrazek

ta spódnica już nie tobie

i nie takie spodnie

 

och -  wiem swoje

moje, moje  kręci w głowie

 

wszyscy robią tam porządki

szpilki w każdym kącie

 

ach  -  wybiorę te do tańca

tango

walc

 

i basta...

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 21 kwietnia 2020
anonim
Usunięto 2 komentarze